lauantai 8. tammikuuta 2022

Suomen Natojäsenyyden rahoituksesta: Kyllä rahaa on. Sillä periaatteella matuinvaasiotakin otettu vuosittain


Suomen Natojäsenyyden rahoituksesta: 

Kyllä rahaa on. Sillä periaatteella matuinvaasiotakin otettu vuosittain


Välttäkäämme talvisodan ajan virheet ollen liittoutumatta, tulos oli kehno, jatkosota oli kunniakkaampi. Saksakin on nykyään Naton jäsen, kuten miehittäjä-Ryssän perserassina toiminut Britannia.


Joten kun järki voittaa niin mikään ei pakota jatkamaan "kehitysapu"-kusetusta, vaan sieltä lohkeaa heti 0.6 miljardia € per vuosi sekä muista vastaavista. Samoin aluepuolustuksesta tulee enemmän kuin osiensa summa kun ilmapuolustus, tutkavalvonta Natoyhteydessä toimii, toisin kuin ilman Natojäsenyyttä Awacs-koneiden avulla.

Seppo Lehto Pro Natojäsenyys Suomelle ja miehitetyt alueet takaisin Suomelle. Miehittäjä-Ryssä ei usko kuin voimaa, se on tiedossa, miksi toimitaan ohittaen tosiasiat? 

Toistaiseksi on vain miehittäjä-Ryssän perseennuolijoita presidenttivirassa, kuten myös eduskunta ja hallitus väärällään estämässä maamme turvallisuuden tärkeintä kytköstä eli Natojäsenyyttämme. On aika ollut jo kauan sitten Natojäsenyydelle.


Toivottavasti oikeat toimet astuvat Pohjolassa kuvaan: Suomi ja Ruotsi Naton jäseniksi kiiruullisesti.

Katso lisää eilisestä 7.1.2021 Natopuheenvuorosta, missä Suomi ja Ruotsi toivotettiin tervetulleiksi Natoon:


Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg kertoo klo 18.15 lehdistötilaisuudessa, mitä sotilasliiton jäsenmaiden ulkoministerit keskustelivat Euroopan turvallisuudesta ja Ukrainasta ylimääräisessä etäkokouksessaan.
----------------
---------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti