torstai 7. maaliskuuta 2019

MTS-Suunnittelukunta @MTS_Suomi Parlamentaarinen keskustelufoorumi / järjestää seminaareja / seuraa mielipideilmastoa / turvallisuu

Kun katsoo mts-suunnittelukuntaa missä suurin osa ei hahmota hevonvittua valtiopin historian näkökulmia, moskovan oblastin isovenäläisestä uhasta kansakunnallemme, niin ei voi paljon muuta kuin nauraa. Oma kansa ensin ja oman kansan turvallisuus oikein ja kunnolla liittoutuen ilman avointen rajojen politiikkaa = Natojäsenyys olisi pitänyt hoitaa kuten muukin Baltia aiemmin 1990-luvulla. Vaan minkäs teet kun munattomat miehet hyysärivittujen kanssa MTS:ssä kuten eduskunnassakin estämässä oikeaa strategiaa kansakuntamme hyväksi. 

Lunta niskaan kansakuntamme kuppasille ryssäläisille / bryssäläisille luteille MTS:ssä ja eduskunnassa, sekä virkaloiskunnassa.

Lauri Törnin viittoittamalla ja jääkäriliikkeen tapaan vahva liitto oikeiden tahojen kanssa on kansakuntamme selvitymisen tae:


Historioitsija Seppo Lehto
Pro Nato-jäsenyys




Viite: MTS-Suunnittelukunta
@MTS_Suomi
Parlamentaarinen keskustelufoorumi / järjestää seminaareja / seuraa mielipideilmastoa / turvallisuudesta

Helsinki, Finland
defmin.fi/mts
-------------------
Eduskunnan, puolueiden, hallituksen linja on ollut kansakuntamme edunvastaista jo pitkään, liian pitkään:



---------
Nato-jäsenyys Suomelle muun Baltian tapaan. Nato-jäsenyys olisi ollut tärkeämpää siinä samalla kuin Eesti, Latvia, Liettua ja Puolakin liittyivät 1990-luvulla.
https://nato-jasenyys-suomelle.blogspot.com/

------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti